“Învinși de propriile greșeli”, cu acest gând au părăsit Allianz Arena cei peste 2000 de fani ceferiști prezenți la meciul tur dintre Bayern și CFR, scor 3-2 pentru gazde.

Într-adevăr, CFR a înscris de patru ori la München, însă nu tot timpul în poarta potrivită. La urma urmei, am fost români până la capăt și chiar dacă am întâlnit o echipă bavareză în plină criză, ne-a lipsit ca de obicei norocul.

Omul meciului de miercuri a fost cu siguranță Cadu, care a dus echipa de la extaz la agonie pe toată durata celor 90 de minute. Căpitanul vișiniilor a trezit tribunele în minutul 28 cu o lovitură de cap superbă la colțul scurt. Însă doar patru minute mai târziu și-a răscumpărat faima cu un gol în propria poartă. După alte patru minute, un alt fundaș, Panin a dublat scorul pentru gazde (pe tabelă golul a fost atribuit lui Toni Kroos).

CFR a jucat în premieră în echipament albastru.

La 2-1 pentru gazde, ivorianul Traore ne-a arătat din nou că are mult talent, dar și o mare problemă la finalizare: chiar înainte de pauză a ratat o șansă incredibilă de egalere.

Golul trei al bavarezilor a venit dintr-o nouă greșeală a clujenilor, când Stăncioiu a respins balonul direct în piciorul lui Mario Gomez, scăpat de același Cadu.

Culio a reaprins speranțele fanilor ceferiști în finalul meciului (min 85), exact la fel ca Rada în urmă cu trei săptămâni la Roma. Dar nici de această dată sorții n-au fost cu noi. Cadu și Hora s-au încurcat reciproc în ultima faza a meciului și cu asta arbitrul englez Martin Atkinson a pus punct final meciului, scor 3-2 pentru Bayern.

“Autobază ați zis? Nu! Autodistrugere.” Păcat pentru fanii veniți din toate colțurile României, sau stabiliți în Germania, care au urlat în continuu și au ținut la picioare surprinzător de mica galerie a Bayernului…