Zi nebună mâine pentru amatori de sport.

Finala Cupei României
CFR și Timișoara se întâlnesc pentru a treia oară sezonul acesta, în finala Cupei României, de la 20.30 pe Antena 1. Până acum, echipele sunt la egalitate în ceea ce privește meciurile directe în Liga 1 2008/2009.

U Cluj își joacă retrogadarea
Ultima șansă pentru Universitatea de a rămâne în liga secundă: U întâlnește Mechel (ISCT) de la ora 11, pe Sport.ro. Studenții au nevoie disperată de o victorie, dar nici asta nu va fi de ajuns în cazul în care ACU Arad câștigă ultimul meci cu FC Bihor. La ultima conferință de presă antrenorul Dorinel Munteanu a fost luat serios la rost de suporteri, ba mai mult, autocarul Universității a făcut un ocol la întoarcerea de la Deva ca să nu se întâlnească cu fanii supărați.

Returul barajului pentru calificarea la la CM de Handbal 2009
Fetele întâlnesc Belarusul mâine de la ora 20 (Sport.ro) în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2009, după ce au învins în tur scor 32-31. E și meciul de retragere al Luminiței Huțupan.

Și băieții, joacă tot mâine, de la ora 16 (Sport.ro), în preliminariile Campionatului European de Handbal din 2010 cu reprezentativa Muntenegrului (după ce astăzi au remizat în aceleași preliminarii scor 26-26 cu Suedia).